Kedves Ügyfeleim, Tisztelt Érdeklődők!

Nagy örömünkre szolgál, hogy weboldalunkon köszönthetünk. A felgyorsult világ elvárásainak megfelelően könyvelő irodánk is úgy döntött, hogy lépést kíván tartani a fejlődéssel, így elkészítettük elektronikus megjelenési felületünket.

Ennek a döntésnek a hátterében több dolog is áll. Például vállalkozásunk szélesebb körben történő megismertetése. Erre egy weblap kiváló lehetőség. Napjainkban már nem feltétlenül szükséges, hogy az Ügyfél és a könyvelő helyrajzilag egy településen vagy közeli településeken legyenek, hiszen nagyon sokféle módja létezik akár az iratok eljuttatásának, akár a kapcsolattartásnak, kommunikációnak.

Aztán… hiába élünk elektronikus világot, mégis rengeteg nyilvántartást kell az ügyfeleknek vezetni akár mert kötelező, akár azért mert hasznos. Ebben is remélhetőleg segítséget fog nyújtani az oldal, ugyanis terveink szerint a dokumentum tárban rengeteg hasznos iratot, dokumentumot lehet majd fellelni, ha esetleg valaki nem találja a saját archívumában.

De… sokszor hívnak ügyfeleim, hogy hol is lehet ingyenes cégkivonatot letölteni, vagy utánanézni egy leendő partner előző éves beszámolóinak? Nem találok egy NAV számlaszámot? A jegybanki alapkamatra vagy egy MNB árfolyamra van szükség? Nem kell mást tenni, mint oldalunk „Hasznos” menüpontjára kattintani és máris az összes fontos link elérhető és a szükséges helyre navigál.

Arra buzdítok tehát mindenkit, hogy használja bátran az oldalt és ha legnagyobb körültekintésünk ellenére valamit nem találtok rajta, hívjatok, írjatok és orvosoljuk a problémát.

Hírlevél formájában szeretnénk időnként hasznos információkkal is szolgálni fontosabb határidőkről – mint a közelgő számlázó programok körüli teendők- törvénymódosításokról, vagy bármi más, általánosságban minden vállalkozót érintő kérdésről. Érdemes tehát feliratkozni a Hírlevélre, nehogy valami fontos dologról lemaradjon bárki.

Iratkozz fel nyugodtan, ugyanis ígérem nem fogok túl gyakran hírlevelekkel bombázni senkit! Én sem szeretem, ha ezerszám jönnek a levelek és rosszul érzem magam attól, ha nincs időm mindet végigolvasni, tehát nem lesz naponta, még csak hetente sem hírleveled tőlem 🙂 amikor időm engedi vagy találok egy érdeklődésre számot tartó témát, mert ugye a törvények ritkán változnak… akkor jelentkezem pár sorral…

Köszönöm, hogy értékes idődből szántál rám pár percet, további gyümölcsöző együttműködést nekünk!